Svet-Stranek.cz
Výroba nábytku na míru - obložkové dveře,

palubkové stropy a podhledy:vždy kvalitně, rychle, levně

palubkové stropy a podhledy

Nabízíme podlahy,obložení stěn a stropy ze smrkových obkladových a podlahových palubek v různých rozměrech, kvalitách a délkách .

Klasik,Tatran,Softline,S-profil,Anglický profil,Srubový překladaný,Srubový blockhaus,Podlahová palubka.

Obkladové palubky od síly 12.5 mm, následně potom v síle 15 mm, 19mm, v síle 24 mm ve srubovém provedení diagonála a D profil. Některé z obkladů nabízíme také v různých imitacích jako např. imitace valašského srubu(síla 28mm) a kanadského (síla 43 mm)

Palubky jsou dřevěné profilované lamely, které slouží k obkladovým účelům. Používají se jako výsledná vrstva při obkladech jak venkovních, tak i vnitřních stěn, dále pak k obložení stropů, štítů nebo podhledů. Při správně uvážené volbě dřevěného materiálu a odolného laku jsou palubky vhodné i pro použití v prostorách relativně náchylných na vlhko a jiné vlivy, proto se palubky hodí i do koupelen, saun a podobných místností. Palubky se však nehodí pouze na obklady stěn a vyšších míst, jako sjou stropy či štíty, ale dělají se i palubky použitelné na podlahy.

Palubky podlahové máme v nabídce v síle 19 mm, 24 mm, 28mm a také v síle 40 mm, kdy jedna strana palubky je obkladová a druhá podlahová. Palubky podlahové jsou věšinou dodávány pouze v délkách 4 nebo 5 m.

Máte-li zájem o cenovou nabídku, neváhejte napsat nezávazný dotaz na cenu. I palubkové obložení je zcela individuální, závislé na objemu i použitém materiálu.
návštěvníků stránky
celkem65 739
tento týden121
dnes65